( Ervaring van een shemale. )

We waren allemaal ooit beginners en vandaag ga ik wat tips met je delen over hoe je met je eerste seks omgaat met je transgender date of als je een transseksuele vrouw bent, je eerste seks met een man. Ik ga het in 2 delen verdelen, zijnde de bovenaan en onderaan. Weet dat seks geen penetratie hoeft te bevatten, maar dit is alleen voor degenen die dit niveau willen proberen. Er zijn nog meer geweldige dingen die je in de slaapkamer kunt doen, zonder penis in een gaatje. Weet ook dat de tips die ik ga geven zijn voor pre-operatieve transvrouwen of transvrouwen die niet van plan zijn een geslachtsaanpassende operatie te ondergaan.

Dus ... hoe ga je er mee om in de hitte van het moment?

Laten we beginnen met jou als ...

Bovenaan.

Bovenaan zijn (liggen) is letterlijk minder ingrijpend. Jij bent eigenlijk degene die onbekende wateren gaat verkennen ... Het is absoluut noodzakelijk dat u weet hoe u in en uit moet gaan in gewoon ritme. Je moet ook veelzijdig zijn en weten hoe je vlugger moet gaan. Wat heb je nodig? Een goede heup- en biloefening. Het is belangrijk om ritme te hebben wanneer je besluit een top te worden. Naast ritme heb je ook uithoudingsvermogen nodig. Geloof me, het is minder pijnlijk om een top te zijn, maar veel moeilijker om een top te worden. Het is net een training, maar meer. Wat is ritme en uithoudingsvermogen zonder ... HARDE PENIS? Niets!

Ik bedoel geen belediging voor mensen met erectiestoornissen. Het is zo belangrijk om een harde penis te hebben en te onderhouden als je een topper bent (om voor de hand liggende redenen). Als je problemen hebt om hard te blijven, zijn er voedingssupplementen die je misschien kunnen helpen met dat dilemma. Ten slotte weet ik hoe de dingen die ik hierboven heb genoemd zo belangrijk zijn voor een gepassioneerde periode, maar het zal echt helpen als je je ejaculatie kunt beheersen. Niet alleen zal seks van minder dan 30 seconden teleurstellend zijn, maar het maakt de dingen ook veel minder sexy. Probeer het langer dan 5 minuten vast te houden, of als je zo snel klaar bent, pauzeer en verander van positie zodat jullie het geen dag te snel hoeven te noemen.

Hier is iets dat meer uithoudingsvermogen nodig heeft (vooral als je ontdekt dat je g-spot niet wordt geraakt wanneer je wordt gepenetreerd) ...

Onderaan.

Bottoming vergt meer moed dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Vooral als de penis van je partner een singel heeft die zo dik is als een fles. Behalve moed moet je ook een zeer goede hygiene hebben om de zaken goed te laten verlopen. Er is geen ergere gemoedstoestand dan het ruiken van iets onaangenaams in de hitte van het moment. Ten eerste moet je leren hoe je een klysma (darmspoeling) goed kunt doen. In mijn land hebben we dit ding dat bidetspray wordt genoemd en dat veel voorkomt in huishoudelijke badkamers. Dit kan worden gebruikt om eenvoudig de kont van je partner schoon te maken. Vul je binnenkant met water totdat je het niet meer kunt vasthouden en laat alles in de toiletpot los. Spoel en herhaal totdat je heldere vloeistof ziet. Nu je helemaal schoon bent (niet op een puriteinse manier), moet je leren hoe je je kontgaatje kunt losmaken. Koop een medicinaal glijmiddel bij de drogisterij en maak je kontgaatje met de vinger los (afhankelijk van de omtrek van je partner). Als je eenmaal de vereiste dikte hebt aangebracht en je kunt het in-en-uit doen zonder ongemak, ben je klaar om te gaan. Ik weet hoe een inactieve tijd een stom gelukzalig moment kan verpesten, maar niet iedereen is een masochist en zal gewoon nemen wat ze op een bepaald moment krijgen. Ten slotte, als al het andere faalt, is er altijd voorspel en dat wordt nooit saai.